Beauty Shop 2005

  • 6.2 480 stemmen
  • 101 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Schoonheidsspecialiste Gina (Queen Latifah) verhuist naar Atlanta zodat haar dochtertje naar een prestigieuze muziekschool kan gaan. Haar nieuwe werkgever is echter een nogal flamboyante egoïst George (Kevin Bacon), die zelf alle eer van Gina's werk opstrijkt. Gina besluit haar eigen salon te openen en neemt het shampoomeisje (Alicia Silverstone) en een aantal goede klanten met zich mee. George merkt al gauw dat Gina veel succes heeft en probeert haar zoveel mogelijk te dwarsbomen. Maar niemand zal Gina eronder krijgen en met de hulp van de sexy buurman zal ze dit bewijzen!


Stream Beauty Shop (2005) online in België

Wil je Beauty Shop (2005) kijken? Is de film Beauty Shop met Queen Latifah te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Beauty Shop kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Beauty Shop (2005) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Beauty Shop te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Beauty Shop (2005) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Beauty Shop (2005) gratis
Koop Beauty Shop (2005)
Huur Beauty Shop (2005)
Download ondertiteling voor deze film Beauty Shop (2005)
Beauty Shop Downloaden
Beauty shop Downloaden
Beauty Shop Downloaden
Beauty.Shop.2005.DVDRip.XviD Downloaden
Beauty.Shop.2005.DVDR-aNBc Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 april 2005
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $36,351,350
  • Productiebedrijven Metro-Goldwyn-Mayer & Cube Vision
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Hairdresser, Atlanta, Beauty salon, Interracial relationship, Racism, Spin off, Hairstylist, Small business & Mother daughter relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Beauty Shop (2005) met Queen Latifah is te streamen op MGM Amazon Channel. Beauty Shop (2005) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Beauty Shop (2005) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Beauty Shop (2005) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Beauty Shop (2005) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Beauty Shop (2005) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Beauty Shop (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Beauty Shop (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Beauty Shop (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Beauty Shop (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Beauty Shop (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Beauty Shop (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Beauty Shop (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Beauty Shop (2005) met Queen Latifah kopen of huren op Apple TV in België.