Africa: The Serengeti 1994

  • 6.4 16 stemmen
  • 40 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

The Serengeti brengt een ongelooflijk verhaal tot leven en neemt de kijker mee op reis met meer dan 1,5 miljoen dieren gedurende hun trektocht van meer dan 750 kilometer over de uitgestrekte vlaktes van het Nationale Park Serengeti. De film begint met het bijzonder indrukwekkende beeld van duizenden gnoes, ondersteund door het dreunende geluid van hun hoeven, terwijl zij zich opmaken voor hun lange reis. Een tocht waarbij zij vergezeld worden door ontelbare zebra s en gazellen en belaagd door leeuwen, cheetahs en krokodillen. Veel gnoes hebben deze tocht al eerder gemaakt; voor de jongsten is het de eerste, voor anderen de laatste keer. Hoewel de gnoe als rode draad door de film loopt, is Africa - The Serengeti tevens een documentaire over het overige, fascinerende leven op de Afrikaanse vlaktes. Zebra s, giraffes, flamingos, olifanten, apen en zelfs hyenas, jakhalzen en gieren geven op hun eigen manier schoonheid aan de Serengeti.


Stream Africa: The Serengeti (1994) online in België

Wil je Africa: The Serengeti (1994) kijken? Is de film Africa: The Serengeti met James Earl Jones te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Africa: The Serengeti kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 31 maart 1994
  • Speelduur 40 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven IMAX
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Lion, Zebra, Wildlife, Gnu, Nature documentary & Serengeti.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Africa: The Serengeti (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Africa: The Serengeti (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Africa: The Serengeti (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Africa: The Serengeti (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.