The Cambridgeshire Crucifixion (2024) poster

The Cambridgeshire Crucifixion 2024

  • 55 min
  • Documentaire Historisch

In 2017 vindt een routine archeologische opgraving plaats op de plaats van een voorgestelde woningontwikkeling in het dorp Fenstanton in de Cambridgeshire Fens. Wanneer menselijke overblijfselen worden gevonden naast een verscheidenheid aan Romeinse artefacten, ziet geen van het team van Albion Archeology iets buitengewoons. Maar zodra de botten zijn gewassen op het hoofdkantoor, wordt iets zeer ongewoons ontdekt: een nagel door de hiel van een van de individuen. Zou dit een bewijs kunnen zijn van een Romeinse kruisiging? Wanneer ze wat verder onderzoek doen, zien ze dat slechts één bevestigd voorbeeld ooit eerder is opgegraven, ontdekt in de jaren zestig in Jeruzalem. Om meer te weten te komen, roepen ze de beroemde osteoarchaeoloog Dr. Corinne Duhig in om het te onderzoeken.


Stream The Cambridgeshire Crucifixion (2024) online in België

Wil je The Cambridgeshire Crucifixion (2024) kijken? Is de film The Cambridgeshire Crucifixion met Helena Wilson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Cambridgeshire Crucifixion kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 januari 2024
  • Speelduur 55 minuten
  • Genres Documentaire & Historisch
  • Productiebedrijven ZDF & Impossible Factual
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden England, Crucifixion, Roman britain, Romans, Ambivalent & Informative.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Cambridgeshire Crucifixion (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Cambridgeshire Crucifixion (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Cambridgeshire Crucifixion (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.