The Pink Panther 2006

  • 5.8 1848 stemmen
  • 93 min
  • Komedie Mysterie Misdaad Avontuur Familie
Trailer afspelen

Inspecteur Jacques Clouseau wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach en het is aan hem om de dader te vinden. Een 'ongeluk' komt echter zelden alleen en ook wordt de overbekende 'Pink Panter Diamant' gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?


Stream The Pink Panther (2006) online in België

Wil je The Pink Panther (2006) kijken? Is de film The Pink Panther met Steve Martin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Pink Panther kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Pink Panther (2006) streamen op FilmBox+ & MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film The Pink Panther te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Pink Panther (2006) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Pink Panther (2006) gratis
Koop The Pink Panther (2006)
Huur The Pink Panther (2006)
Download ondertiteling voor deze film The Pink Panther (2006)
The.Pink.Panther[2006]DvDrip.AC3[Eng]-aXXo Downloaden
The.Pink.Panther.2006.TS.XviD-maVen Downloaden
The.Pink.Panther.2006.720p.BluRay.x264-SiNNERS Downloaden
The.Pink.Panther.2006.DvDRip.XViD.AC3-aXXo Downloaden
ts.xvid-maven Downloaden
The Pink Panther (2006) 1080p DTS HUN HighCode-PHD Downloaden
The.Pink.Panther.(2006).DVDRip.XviD.DiAMOND Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 februari 2006
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie, Mysterie, Misdaad, Avontuur & Familie
  • Productie budget $65,000,000
  • Opbrengst $158,851,357
  • Productiebedrijven Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures & Robert Simonds Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Robbery, France, Paris, france, Diamond, Investigation, Inspector, Football (soccer), Killer, Clouseau & Murder hunt.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Pink Panther (2006) met Steve Martin is te streamen op FilmBox+ & MGM Amazon Channel. The Pink Panther (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Pink Panther (2006) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je The Pink Panther (2006) streamen op FilmBox+ & MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Pink Panther (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Pink Panther (2006) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Pink Panther (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Pink Panther (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Pink Panther (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Pink Panther (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Pink Panther (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Pink Panther (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Pink Panther (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Pink Panther (2006) met Steve Martin kopen of huren op Apple TV in België.