Generation C 2022

A cry for help

  • 48 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

In deze documentaire wordt de mentale gesteldheid van jongeren belicht die tijdens de Corona-pandemie steeds minder zingeving in het leven ervaren. Door de maatregelen van de overheid worden grote obstakels opgeworpen die het zicht op een zinvol toekomstperspectief belemmeren. In deze aangrijpende en persoonlijke zoektocht van Christophe Mattheijsen schetsen jongeren, docenten en onderzoekers een beeld van de impact van de maatregelen op het dagelijks leven en de vooruitzichten van deze jongeren. Terwijl de economie werd gepauzeerd en de samenleving in angst werd gehouden, ontnam men hen het vertrouwen en het zicht op een mooie toekomst, zonder dat ze daar invloed op hadden. Is er nog hoop of is de schade al geleden?


Stream Generation C (2022) online in België

Wil je Generation C (2022) kijken? Is de film Generation C met Christophe Mattheijsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Generation C kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 5 februari 2022
  • Speelduur 48 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven DOCSFAIR & indepen
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Depression, Mental health, Lockdown, Teachers and students, Covid-19, Youth mental health, Student, Students, Youth, Teenager, Adolescent & Teen mental health.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Generation C (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Generation C (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Generation C (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Generation C (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Generation C (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Generation C (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.