Inside the Perfect Predator (2010) poster

Inside the Perfect Predator 2010

  • 60 min
  • Documentaire TV Film

Er worden vier toppredatoren vergeleken, elke kampioen in een bepaald type omgeving, met belangrijke aanpassingen. Op de grond is de cheetah sneller dan prooien (benaderd in meesterlijke stealth) en vijanden. In de lucht is de slechtvalk een vlieg- en duikmachine. In zoet water overleeft de Nijlkrokodil sinds het Dino-tijdperk, zonder natuurlijke vijanden, met verschillende verbazingwekkende stofwisselingsstunts. Hij schuilt onder water, snauwt blindelings naar migrerende gnoes en wacht dan ondergronds. In de oceanen migreert de al even oude haai, met name de grote witte haai, per seizoen om overvloedige prooien te vinden, zoals jonge zeehonden in Zuid-Afrika.


Stream Inside the Perfect Predator (2010) online in België

Wil je Inside the Perfect Predator (2010) kijken? Is de film Inside the Perfect Predator te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Inside the Perfect Predator kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 maart 2010
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire & TV Film
  • Productiebedrijven BBC
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Crocodile, Falcon, Great white shark, Nature, Nature documentary & Cheetah.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Inside the Perfect Predator (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Inside the Perfect Predator (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Inside the Perfect Predator (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Inside the Perfect Predator (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.