Best Defense 1984

  • 4.2 107 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Actie
Trailer afspelen

Stel: je bent bezig met het bouwen van de ultieme oorlogstank/het ultieme oorlogswapen. Dan kom je erachter dat Dudley Moore betrokken is bij het ontwerp van het raketgeleidingssysteem. Daar word je toch behoorlijk zenuwachtig van. Als vervolgens blijkt dat Eddie Murphy de tank in de praktijk gaat testen, kun je maar beter maken dat je wegkomt. Gelukkig zijn Moore en Murphy geen bekenden voor de Amerikaanse regering en Dynatechnics Incorporated. Beide komieken slaan volledig door in deze hilarische, hightech film. Wat moet doorgaan voor moderne oorlogsvoering lijkt eerder op een historische slag.


Stream Best Defense (1984) online in België

Wil je Best Defense (1984) kijken? Is de film Best Defense met Dudley Moore te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Best Defense kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Best Defense te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Best Defense (1984) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Best Defense (1984)
Best.Defense.1984.720p.WEB-DL.AAC2.0.H.264-NoGRP Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 juli 1984
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie & Actie
  • Productie budget $18,000,000
  • Opbrengst $19,265,302
  • Productiebedrijven Paramount & Cinema Group Ventures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Army, Middle east, Armor, Kgb, Engineer & Error.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Best Defense (1984) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Best Defense (1984) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Best Defense (1984) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Best Defense (1984) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Best Defense (1984) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Best Defense (1984) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Best Defense (1984) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Best Defense (1984) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Best Defense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Best Defense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Best Defense (1984) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Best Defense (1984) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Best Defense (1984) met Dudley Moore kopen of huren op Apple TV in België.