Hanging Up (2000) poster

Hanging Up 2000

  • 5.2 159 stemmen
  • 91 min
  • Drama Komedie

Hoewel Eve (Meg Ryan) met moeite overzicht weet te houden in haar eigen chaotische leven, wordt er van haar verwacht ook voor haar dementerende vader te zorgen. Haar zus Georgia (Diane Keaton) is eigenaar van een magazine en heeft het dus te druk. Maddy (Lisa Kudrow), haar andere zus, is soapactrice en kan onmogelijk weg omdat ieder moment haar grote doorbraak kan komen. De druk op Eve wordt steeds groter, en op een gegeven moment beseft ze dat er alleen nog maar een telefonische band is met haar familie. Dus wat moet ze doen.... de telefoon ophangen?


Stream Hanging Up (2000) online in België

Wil je Hanging Up (2000) kijken? Is de film Hanging Up met Meg Ryan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hanging Up kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Hanging Up te kopen op Apple TV & Amazon Video. Hanging Up (2000) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Hanging Up (2000)
Huur Hanging Up (2000)
Download ondertiteling voor deze film Hanging Up (2000)
hanging_up Downloaden
Hanging Up Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 februari 2000
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $51,880,044
  • Productiebedrijven Nora Ephron Productions, Global Medien KG, Laurence Mark Productions & Columbia Pictures
  • Productielanden Germany & United States of America
  • Trefwoorden Sibling relationship, Based on true story, Hospital, Los angeles, california, Dog, Heartbreak, Neurotic, Woman director, Broken heart, Abandoned by mother, Party planner, Estranged mother, Father daughter relationship, Sister sister relationship, Memories, Holidays, Sisters, Phone calls, Father in hospital, Curmudgeon, Depressed father, Soap opera actress, Magazine owner & Abandoned by wife.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Hanging Up (2000) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Hanging Up (2000) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Hanging Up (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hanging Up (2000) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hanging Up (2000) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hanging Up (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hanging Up (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hanging Up (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hanging Up (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hanging Up (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hanging Up (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hanging Up (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Hanging Up (2000) met Meg Ryan kopen of huren op Apple TV in België.