The Passion of Scrooge (2018) poster

The Passion of Scrooge 2018

  • 62 min
  • Muziek

Is dit een film over Scrooge? Over het leven van een componist? Een opera binnen een opera? The Passion of Scrooge vervaagt de grenzen tussen performance, documentaire en fictie, tot een filmische concertervaring die doorspekt is met magische realiteit. Componist Jon Deak heeft het tijdloze verhaal van Charles Dickens verwerkt tot een hedendaagse opera die het hart doet smelten, maar de duisternis in Scrooge niet uit de weg gaat, die nog steeds resoneert met de materiële zorgen van onze tijd. De film gebruikt noch kostuums uit die tijd, noch decorstukken om het oude Engeland te reconstrueren en nodigt je uit om A Christmas Carol te ervaren met de fantasierijke mogelijkheden van een hoorspel. En om die visioenen in je hoofd te ontmoeten, legt de zwevende camera van filmmaker H. Paul Moon op intieme wijze muzikanten vast die de partituur uitvoeren als personages zelf, in dit tijdloze, spookachtige verlossingsverhaal over ‘ons, iedereen’.


Stream The Passion of Scrooge (2018) online in België

Wil je The Passion of Scrooge (2018) kijken? Is de film The Passion of Scrooge met William Sharp te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Passion of Scrooge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 8 december 2018
  • Speelduur 62 minuten
  • Genres Muziek
  • Productie budget $10,000
  • Productiebedrijven Zen Violence Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Opera, Christmas music & Christmas.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Passion of Scrooge (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Passion of Scrooge (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Passion of Scrooge (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Passion of Scrooge (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.