Santa Claus Is Comin' to Town 1970

  • 7.1 208 stemmen
  • 48 min
  • Animatie Familie Fantasie TV Film
Trailer afspelen

Een postbode besluit om een aantal van de meest voorkomende vragen over de Kerstman te beantwoorden. Hij vertelt over Kris, een kleine baby die wordt achtergelaten op de stoep van de familie Kringle. Later, als Kris groot is geworden, wil hij graag speelgoed uitdelen aan de kinderen van Sombertown. Hij wordt tegen gewerkt door de gemene Herr Meisterburger en door een slechte tovenaar, genaamd Winter, die tussen de familie Kringle en het stadje Sombertown in woont.


Stream Santa Claus Is Comin' to Town (1970) online in België

Wil je Santa Claus Is Comin' to Town (1970) kijken? Is de film Santa Claus Is Comin' to Town met Fred Astaire te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Santa Claus Is Comin' to Town kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 14 december 1970
  • Speelduur 48 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Fantasie & TV Film
  • Productiebedrijven Rankin/Bass Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Mayor, Santa claus, Musical, Surrealism, Stop motion, Foundling, Grouch, Banned, Christmas, Christmas special, Christmas wedding, Toy, Holiday special & Backstory.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Santa Claus Is Comin' to Town (1970) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Santa Claus Is Comin' to Town (1970) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Santa Claus Is Comin' to Town (1970) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.