Maximum Risk 1996

De andere kant van veilig.

  • 5.7 472 stemmen
  • 97 min
  • Actie Thriller
Trailer afspelen

Alain Moreau's onderzoek naar de dood van zijn identieke tweelingbroer voert hem via het rustige zuiden van Frankrijk naar de drukke straten van New York City en regelrecht in de armen van de sexy vriendin van zijn broer. Achtervolgd door de meedogenloze Russische maffia en afvallige FBI-agenten, moet het duo een race tegen de klok ondergaan om de moord op Alain's broer op te lossen en een internationale samenzwering bloot te leggen. De erotisch geladen scenes tussen Van Damme en Henstridge, de specatculaire stunts, de explosieve acties en het geweldige avontuur maken van Maximum Risk een wereldfilm van hetVan Damme kaliber.


Stream Maximum Risk (1996) online in België

Wil je Maximum Risk (1996) kijken? Is de film Maximum Risk met Jean-Claude Van Damme te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Maximum Risk kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Maximum Risk (1996) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Maximum Risk te kopen op Apple TV. Maximum Risk (1996) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Maximum Risk (1996) gratis
Koop Maximum Risk (1996)
Huur Maximum Risk (1996)
Download ondertiteling voor deze film Maximum Risk (1996)
Maximum.Risk.1996.BluRay.720p.DTS.x264-CHD Downloaden
maximum_risk Downloaden
Maximum Risk 1996 720p BluRay DD5 1 x264 DON Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 september 1996
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Actie & Thriller
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $51,702,483
  • Productiebedrijven Columbia Pictures, Roger Birnbaum Productions & Moshe Diamant Production
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Dying and death, Bratva (russian mafia), Mistake in person, Twin brother & Excited.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Maximum Risk (1996) met Jean-Claude Van Damme is te streamen op Netflix. Maximum Risk (1996) is te koop op Apple TV. Maximum Risk (1996) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Maximum Risk (1996) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Maximum Risk (1996) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Maximum Risk (1996) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Maximum Risk (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Maximum Risk (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Maximum Risk (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Maximum Risk (1996) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Maximum Risk (1996) onbeperkt gratis kijken.

Maximum Risk (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Maximum Risk (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Maximum Risk (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Maximum Risk (1996) met Jean-Claude Van Damme kopen of huren op Apple TV in België.