The Three Musketeers: D'Artagnan 2023

Originele titel: Les Trois Mousquetaires : D'Artagnan

 • 7.1 641 stemmen
 • 121 min
 • Actie Avontuur Historisch Drama
Trailer afspelen

D'Artagnan, een pittige jonge Gascon, wordt voor dood achtergelaten nadat hij heeft geprobeerd een edelvrouw te redden van ontvoering. Eenmaal in Parijs probeert hij met alle middelen zijn aanvallers te vinden, niet wetende dat zijn zoektocht hem naar het hart van een oorlog zal leiden waarin de toekomst van Frankrijk op het spel staat. Geholpen door King's Musketeers Athos, Porthos en Aramis, wordt hij geconfronteerd met de machinaties van gemene kardinaal Richelieu en Milady de Winter, terwijl hij verliefd wordt op Constance, de vertrouwelinge van de koningin.


Stream The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) online in België

Wil je The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) kijken? Is de film The Three Musketeers: D'Artagnan met François Civil te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Three Musketeers: D'Artagnan kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Three Musketeers: D'Artagnan te kopen op Apple TV. The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop The Three Musketeers: D'Artagnan (2023)
Huur The Three Musketeers: D'Artagnan (2023)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 5 april 2023
 • Speelduur 121 minuten
 • Genres Actie, Avontuur, Historisch & Drama
 • Productie budget $27,500,000
 • Opbrengst $31,165,459
 • Productiebedrijven Pathé, Chapter 2, M6 Films, DeAPlaneta, Constantin Film, ZDF & uMedia
 • Productielanden Belgium, France, Germany & Spain
 • Trefwoorden Sword, Musketeer, 1620s & Three musketeers.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is te koop op Apple TV. The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) kan je in België huren op Apple TV.

De film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Three Musketeers: D'Artagnan (2023) met François Civil kopen of huren op Apple TV in België.