Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal 2010

Originele titel: 김복남 살인사건의 전말

  • 7.2 380 stemmen
  • 115 min
  • Thriller Misdaad Drama Horror
Trailer afspelen

Hae-won is een mooie vrouw die voor een bank in Seoel werkt. Ze leidt een actief leven, maar als ze getuige is geweest van een moordaanslag en alles op haar werk niet meer lekker loopt, moet ze een rustpauze inlassen. Ze vertrekt naar 'Moodo', een klein onontwikkeld eiland, waar ze ooit haar grootouders bezocht. En waar ze vriendin werd met Bok-nam, die haar nog steeds schrijft, ondanks dat Hae-won al jarenlang nooit meer terug schrijft.


Stream Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) online in België

Wil je Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) kijken? Is de film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal met Seo Young-hee te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film 김복남 살인사건의 전말 (2010)
Bedevilled.2010.DVDRip.x264.AC3-BAUM Downloaden
Bedevilled.2010.720p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 augustus 2010
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Thriller, Misdaad, Drama & Horror
  • Productie budget $700,000
  • Productiebedrijven Filma Pictures, Tori Pictures, Sponge & Finecut
  • Productielanden South Korea
  • Trefwoorden Friendship, Island, Prostitute, Rape, Isolation, Revenge, Domestic abuse, Rural area, Domestic violence, Killing spree, Heartbreak, Mental illness, Childhood friends, Senior citizen, Rape and revenge, Social issues, Abuse, Island life, Social problems, Girls love & Unhealthy relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kim Bok-nam Salinsageonui Jeonmal (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.