The Exorcists 2023

  • 3.7 10 stemmen
  • 88 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Wanneer zijn kind bezeten is door een meedogenloos kwaad, huurt een vader drie deskundige exorcisten in om de demon te zuiveren en zijn gezin te redden. Maar deze demon is slechts de poortwachter van een ware hel die op aarde zal worden losgelaten als het drietal exorcisten faalt.


Stream The Exorcists (2023) online in België

Wil je The Exorcists (2023) kijken? Is de film The Exorcists met Doug Bradley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Exorcists kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Exorcists (2023) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Exorcists te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The Exorcists (2023) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Exorcists (2023) gratis
Koop The Exorcists (2023)
Huur The Exorcists (2023)

Download The Exorcists (2023) Nederlandstalige ondertiteling
The.Exorcists.2023.1080p.WEB-DL.DDP2.0.x264-AOC Downloaden
The.Exorcists.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 september 2023
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productiebedrijven The Asylum
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Mockbuster.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Exorcists (2023) met Doug Bradley is te streamen op Amazon Prime Video. The Exorcists (2023) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. The Exorcists (2023) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Exorcists (2023) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Exorcists (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Exorcists (2023) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Exorcists (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Exorcists (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Exorcists (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Exorcists (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Exorcists (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Exorcists (2023) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Exorcists (2023) onbeperkt gratis kijken.

The Exorcists (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Exorcists (2023) met Doug Bradley kopen of huren op Apple TV in België.