Akademia Pana Kleksa 2024

  • 6.4 77 stemmen
  • 130 min
  • Fantasie Avontuur Familie
Trailer afspelen

Een ogenschijnlijk gewoon meisje vindt haar weg naar de gelijknamige Academie om de wereld van sprookjes, verbeelding en creativiteit te verkennen. Met de hulp van een gekke, getalenteerde leraar ontwikkelt ze haar unieke vaardigheden en stuit ze op een aanwijzing die haar zal helpen het grootste geheim van de familie te ontrafelen...


Stream Akademia Pana Kleksa (2024) online in België

Wil je Akademia Pana Kleksa (2024) kijken? Is de film Akademia Pana Kleksa met Antonina Litwiniak te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Akademia Pana Kleksa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Akademia Pana Kleksa (2024) streamen op Netflix.

Stream Akademia Pana Kleksa (2024) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 januari 2024
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Fantasie, Avontuur & Familie
  • Opbrengst $15,348,026
  • Productiebedrijven Open Mind Production, Jake Vision DGA Studio, Bajka Pana Kleksa, Platinum Towers Management, Flame Natalia Siwiec, MSL, MFF, MIK & TVN Warner Bros. Discovery
  • Productielanden Poland

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitlesVeelgestelde vragen

De film Akademia Pana Kleksa (2024) met Antonina Litwiniak is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Akademia Pana Kleksa (2024) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Akademia Pana Kleksa (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Akademia Pana Kleksa (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Akademia Pana Kleksa (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Akademia Pana Kleksa (2024) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Akademia Pana Kleksa (2024) onbeperkt gratis kijken.

Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Akademia Pana Kleksa (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.