Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) poster

Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij 1988

  • 4.5 1 stemmen
  • 45 min
  • Komedie

In hun tweede programma 'De Gekkengallerij' gaan Waardenberg & de Jong elkaar te lijf met yoghurt, verf, water en houtlijm. Ze eindigen als zeeleeuwen, die van een glijbaan in een heus zwembad plonzen onder geanimeerd gekrijs.


Stream Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) online in België

Wil je Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) kijken? Is de film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij met Martin van Waardenberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Woensdag 21 september 1988
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Komedie
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Waardenberg & de Jong: de Gekkengalerij (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.